18 januari 2018 – Limburgse Comedy Night

18 januari 2018 – Limburgse Comedy Night

Ticket Prijs Aantal Cart
18 januari - Limburgse Stand up Night €6 Uitverkocht

Jan Linssen

Met zijn derde comedy-optreden ooit sleepte Jan Linssen (33) onmiddellijk de hoofdprijs van Comedymania 2011 in de wacht. Ruim een jaar later stond hij in de finale van de Culture Comedy Award, de grootste stand-up comedy prijs van Nederland en België voor opkomend talent. Sindsdien gaat het hard voor Jan. Hij trad ondertussen meer dan 150 keer op in theaterzalen, jeugdhuizen, cafés en parochiezalen en deelde het podium met o.a. Wim Helsen, Henk Rijckaert, Bart Cannaerts en vele andere comedycoryfeeën. Op 24 mei 2013 stond Jan ook in de finale van De Lunatic Comedy Award. O.a. Lieven Scheire, Philippe Geubels en Steven Goegebeur wisten deze prestigieuze prijs al te winnen.

 

Lev

Lev Vanorbeek (Zepperen) stond na zijn debuut onmiddellijk in de finale van Comedymania ’11. Deze bouwvakker brengt humor recht door zee.

 

 

 

 

 

Yannick Nobel

Yannick Noben maakte zijn debuut op comedymania, een Limburgse comedywedstrijd die hij ook won. Sinds deze wedstrijd stond hij in de finale van ondermeer “commeere comedy cup” en “Cavalrire”. Met zijn niet alledaagse beroep, zijnde militair binnen Defensie, heeft hij dan ook een specifieke droge humor. Zijn grappen gaan over zijn huwelijk, het vader zijn of de alledaagse bekommernissen dewelke een 35 jarige man in Vlaanderen heeft.

 

 

 

Frans Pelgrims

Met vallen en opstaan timmerde Frans aan de weg.. In 2002 verzorgde hij regelmatig het voorprogramma van Nigel Williams , in 2003 opende hij het Internationaal Lachfestival in Houthalen, werd twee maal finalist van Humo’s Comedy Cup en reed telkens verloren in Brussel. Ondertussen was en is hij ook als tekstschrijver aan de slag voor ondermeer ‘De Rechtvaardige Rechters’ en ‘Chris en co’.

 

 

 

 

Ticket Prijs Aantal Cart
18 januari - Limburgse Stand up Night €6 Uitverkocht