22 februari 2018 – met Ralf, Latif, Erhan en Tom Cools

22 februari 2018 – met Ralf, Latif, Erhan en Tom Cools

Ticket Prijs Aantal Cart
22 feb 2018 - tom cools, latif, erhan en Ralf €6 Uitverkocht

Ralf Jennes

Ralf Jennes is al heel wat jaren actief in het comedycircuit, als comedian en MC. Bovendien is Ralf als bevlogen tekstschrijver vaste coach/regisseur van Han solo, tekstcoach van William Boeva en voorziet hij ook menig tv-programma van een lijntje humor. Nu brengt hij zijn beide passies samen in de unieke voorstelling “Als het rijmt, is het waar.”

 

 

Latif

Latif Aït (B) was enkele jaren terug één van de eerste nieuwe Belgen die zich aan stand-up comedy waagden en won vlak na zijn debuut de 123 Comedy Award, waar hij in de finale supertalenten als Jeroen Leenders en Steven Mahieu versloeg.  Latif blijft graag weg van de doorsnee Marokko-cliché’s en combineert fijne humor met originele maatschappijkritische bespiegelingen.

Erhan

Erhan wandelt, op zijn gekende manier, door zijn schooljaren en gaat studeren in Brussel. Hij krijgt de smaak te pakken en volgt verdere opleidingen in Gent en New York.

Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakte van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. “Van deze man gaan we nog horen” opperde De Standaard en Erhan loste die verwachting meteen in.

 

Tom Cools

Tom is al jaren MC en praat doodleuk avonden comedy aan mekaar. En dat doet ie steen goed!

 

 

 

 

Ticket Prijs Aantal Cart
22 feb 2018 - tom cools, latif, erhan en Ralf €6 Uitverkocht