23 november 2017: Manu, Wilfried en Michel

23 november 2017: Manu, Wilfried en Michel

Type Ticket Prijs Aantal Bestellen

Wilfried Van der Elst

Wilfried Van der Elst“Hilarisch zwaargewicht uit de zoo van Antwerpen”

Voor hem is het belangrijk dat hij het niet over kut en lul moet hebben. Hij zoekt zijn humor ergens anders en wil zeker niet de grofste of hardste comedian zijn. Wat hij wel vraagt, is een stevig podium, want het moet wel wat gewicht aankunnen. Hij is wat je noemt een zwaargewicht comedian, in de letterlijke zin van het woord.

Manu

Manu comedian gevangenis“Spitsvondig en droog”

Hij ziet er jonger, lichter en gevaarlijker uit dan hij in werkelijkheid is.  Zijn wereld is soms te gek voor woorden.  Te gek, dat hij er toch de juiste woordspelingen voor heeft gevonden. Hij vertelt jullie er, in geuren en kleuren, wel alles over. Droge humor met een donker kantje.

Winnaar 1e Manger Comedy Contest 2011
Winnaar Commeere Comedy Cup 2013 (juryprijs)

 

 

Michel Goessens

“Muzikaal en super grappig”

Goes is een geboren verteller die zich graag laat wegzakken in de Vlaamse klei en er boeiende verhalen opdelft. Boontje op muziek. Op het eerste gezicht zijn het faits divers, gebeurtenissen die een halve kolom krijgen in de regionale editie van de krant. Wie nauwer luistert, hoort songs met thema’s die ons allemaal aangrijpen en mens maken. Liefde-in-alle-mogelijke-facetten, vriendschap, euforie, werk, verraad, roddel en cliché… Het resultaat is steeds weer herkenning, een lach en soms plaatsvervangende schaamte en gêne.

Type Ticket Prijs Aantal Bestellen