20 okt met Jens Dendoncker en Henk Rijckaert

20/10/2016 8:00 pm - 10:00 pm Keldertheater, Gemeentehuis, Europalaan 22, 9880 Aalter

Type Ticket Prijs Aantal Winkelwagen
Jens Dendoncker en Henk Rijckaert (20 okt) €6 Uitverkocht

Jens Dendoncker

jens-dendoncker-tom-bertels-63

Slechts drie maand na zijn debuut als stand-upper werd Jens Dendoncker uitgeroepen tot winnaar van de Radio 2 Humorklas, een wedstrijd waarvan de play-offs en finale live werden uitgezonden in het bejubelde radioprogramma “En Nu Serieus”. Sindsdien gaat het Jens erg voor de wind en is hij een van de meest productieve en meest gevraagde comedians van zijn generatie.

Naast stand-up optredens doorheen Vlaanderen en Nederland, is Jens ook vaak te horen op Radio 2, brainstormde hij mee voor verschillende shows van gevestigde waarden in het comedylandschap, werkte hij achter de schermen mee aan televisieprogramma’s én is hij een vaste act geworden op de door Wouter Deprez gecureerde ‘Avonden van de Luistervink’.

Jens wist het te schoppen tot halve finalist bij de Humo’s Comedy Cup en won de Lunatic Comedy Award en de jury -en publieksprijs van de Culture Comedy Award 2015.

Henk Rijckaert

henk-rijckaertVanaf januari 2009 tot eind 2011 presenteerde hij samen met collega-comedian Bert Gabriëls drie seizoenen lang een eigen Canvas-programma, Zonde van de zendtijd.Het tweede seizoen, dat startte in januari 2010, kende spectaculaire kijkcijfers. In maart 2010 werd het programma bekroond met de Vlaamse Televisie Ster voor “Beste Humor- en Comedy Programma!”.

In februari 2013 volgt een nieuwe rubriek voor hetzelfde programma. Daarnaast was hij onder andere te zien in Twee tot de zesde macht en was hij een van de panelleden van Scheire en de schepping. In 2015 was hij als vaste gast te zien in De Schuur van Scheire, een programma op Eén met Lieven Scheire.

Bestel hier tickets

Er zijn nog ∞ plaatsen