Donderdag 31 jan 2019 18.30h – Comedy for kids + extra bar!

VERPLAATST naar 31 JANUARI 2019 Rookie Comedy

peter hensenDe voorstelling van Rookie Comedy brengt comedy op maat van kinderen. Verder willen we er nog niet zoveel andere zaken over verklappen. Een publiek vanaf 10 jaar maakt op speelse wijze kennis met comedy en cabaret.
Een topteam van (jongeren) entertainers werkt voor en achter de schermen aan een show die net genoeg amuseert, informeert en misschien af en toe een beetje jongleert.
De eerste kijk in de leefwereld van recente testkonijnen uit het 5e en 6e leerjaar  en 1e en 2é middelbaar sloegen ons alvast met verbazing. Voer genoeg voor een comedyvoorstelling 100% gemaakt voor kinderen, waarbij de ouders geregeld ook van hun stoel zullen vallen. Beloofd.

Peter Hens, gekend van ‘Voor De Leeuwen’ op één, leerkracht van opleiding en met heel wat ervaring voor een (jonger) publiek, zal de ziel uit zijn lijf en de pannen van het dak spelen om de zaal (van jong tot oud) voor hem te winnen.

Laat jouw kinderen dus kennismaken met stand-up comedy met onderwerpen die in hun leefwereld heel belangrijk zijn.

En oh ja, af en toe een grappig liedje. Ook dat.

data

31 januari om 18.30h

duur: 50-60 min

Je kan als ouder natuurlijk meekijken maar voor deze speciale gelegenheid zal de bar in de keldergang open zijn gedurende de hele voorstelling

Type Ticket Prijs Aantal Bestellen
Donderdag 31 jan 2019 18.30h – Comedy for kids + extra bar! €6
Reserveer